Сульфамінова кислота – це кристалічний продукт від білого до світло-сірого кольору. Розчинний у формаміді, помірно розчинний у воді, не розчинний в органічних розчинниках та концентрованій сірчаній кислоті.
Застосування сульфамінової кислоти
Cульфамінову кислоту застосовують для очищення промислової апаратури в харчовій галузі, для видалення молочного каменю, для очищення пастеризуючих нержавіючих апаратів, а також для очищення інших комунікацій. Сульфамінова кислота застосовується замість соляної та азотної кислот, їдкого натру, кальцинованої соди. Основні переваги сульфамінової кислоти – це її ефективність, економічність та простота у застосуванні.
- Відпрацьований розчин має нейтральне середовище та не вимагає додаткової утилізації.
- Сульфамінова кислота легко розчиняється у теплій воді, розчин кислоти, на відміну від азотної, не викликає опіків.
- Швидко розчиняє карбонатні відкладення, молочний та пивний камінь, надає дезінфікуючу дію середню за силою.
- Надає більш щадний вплив на метал, але найбезпечнішим в цьому випадку, все ж таки є ТРИЛОН Б (є в наявності)
За ступенем на організм належить до речовин 3-го класу небезпеки.
У сухому вигляді має сильну подразнюючу дію на шкіру та слизові оболонки очей.
- Ціна: 200 ₴/кг